2015. április 13., hétfő

Húsvétolás után jöjjenek a kalózok

Idén a Húsvét jó időt hozott, így sokan választották gyerekekkel (is) a szabadtéri programokat. Nem volt ez másként nálunk sem. Programokban nem volt hiány, még néhány kedves állat is várta a gyerekeket és szüleiket egy kis állatsimogatásra. Kicsik és nagyon örültek a báránynak és a kecskének, de a legnagyobb sikere a nyusziknak volt. Most már hazamentek az állatkák, de unatkozni most sem lehet nálunk, mert minden hétre kitalálunk valamit, ami megmozgatja a gyermekek fantáziáját.

Ezen a héten kalózkodunk.

Készítünk kalózkardot, kalózfejfedőt és távcsövet, lesz kalóz hotel reality és kalózos kincskeresés, valamint kalózos arcfestés és bátorságpróba, esténként pedig családi mozira és mini discora  hívjuk vendégeinket.
Kicsi vendégeink szórakoztatása nagyon fontos nekünk, de nem feledkezünk el sosem a szülőkről sem. Büszkén hirdetjük, hogy 100+1 gyerekbarát szolgáltatás várja a hozzánk érkező családokat, most nézzünk ezekből néhányat.
Szállodai szobában aludni már önmagában is szuper egy kisgyerek számára, de olyan kis kuckóban, ami együtt van a szülők szobájával és mégis egy külön kis világ nem mindenhol adatik meg. Az külön jó, hogy az ablakból reggelente, vagy akár délután meg lehet lesni az ugrándozó kis mókusokat a szálloda kertjében.
A kicsik (még a fiúk is, a lányokról nem is beszélve) szívesen nézegetik magukat a tükörben. A reggeli mosakodás, fogmosás, fésülködés fontos része, hogy megnézzék magukat, megigazítsák hajukat mielőtt elindulnak az étterembe reggelizni. Nálunk nem kell nyújtózkodni, mert odakészítettünk egy klassz dobogót.
Mi odafigyelünk arra is, hogy mit és hogyan esznek a gyerekek. Bambino éttermünk kínálatáról már írtunk, így erről itt lehet részletesebben olvasni.

Hamarosan (május 1-én) nyit Mókus kalandparkunk, az egészen kicsiknek (3 éves kortól) pedig a BabóKA-LAND.
Az a gyermek sem fog unatkozni, aki még 3 éves sincs, mert hintázhat, libikókázhat, homokozhat. Homokozónkban sok színes vödör, lapát, formák, sziták és még sok vidám játék várja a kicsiket.
A 4 hektáros kertben van még… Erről legközelebb.